Aleksi Rämö nimetty Muurametalojen toimitusjohtajaksi

Ajankohtaista

KTM Aleksi Rämö on nimetty jyväskyläläisen Muurametalot Oy:n toimitusjohtajaksi 25.11.2019 alkaen. Rämöä ennen tehtävässä toiminut Matti Häll jatkaa Muurametalojen hallituksen puheenjohtajana.

Joulukuussa 28 vuotta täyttävä Rämö on toiminut kuluneet kolme vuotta Muurametaloissa myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä, viimeisen vuoden myyntipäällikkönä. Hänellä on vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisessä ja monialaisen yhteistyön johtamisessa.

”Aleksi on ollut erittäin tärkeä palanen Muurametalojen viime vuosien kasvua nostaen organisaatiomme myynnin ja markkinoinnin uudelle tasolle. Muurametalojen osakkaat ja hallitus pitävät hänen työtään suuressa arvossa ja uskovat vahvasti hänen olevan oikea henkilö johtamaan yrityksen strategian ja liiketoimintojen kehittämistä jatkossa”, Häll kertoo.

”Innostuneena ja luottamuksesta syvästi kiittäen otan tämän tehtävän vastaan”, kommentoi Rämö. ”Muurametalojen rakentamisen konsepti vastaa hienosti nykypäivän rakentamisen haasteisiin ja tarjoaa selvää arvoa asiakkaillemme. Tätä työtä on ilo päästä jatkamaan ja palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.”

Muurametalot on vuonna 2003 perustettu valmiskoteihin sekä talopaketteihin erikoistunut talotehdas. Muurametalojen pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä, ja talotehdas Torniossa.

Lisätietoja:

Ville Tuure
Muurametalot, markkinointi
045 350 4070 / ville.tuure@muurametalot.fi

Valikko