There is nothing to show here!
Slider with alias etu not found.

Muurametalojen asuntomessukohde Muuramen Helmi

Suunniteltu asumista varten

Talo on suunniteltu kodiksi itsenäiselle koti- ja työskentelyrauhaa arvostavalle yrittäjänaiselle. Antellinkadulla, Saimaan rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa puutalossa yhdistyvät työ, vapaa-aika sekä kompakti ja viihtyisä asuminen, jotka ovat olleet tärkeitä asioita heti suunnittelun alkumetreistä alkaen.

Kompakti kokonaisuus

Messukohteen pohjaratkaisu on kompakti ja avara. Yhteen tasoon suunnitellussa talossa on huomioitu myös muunneltavuus. Kodin sisään yhdistetty työhuone on suunniteltu siten, että se on jaettavissa kahdeksi pieneksi makuuhuoneeksi. Talon päädyssä sijaitseva keittiö-olohuone kokonaisuus on mahtava paikka rentoutua rantamaiseman hyväillessä silmiä.

Tyylikäs ja moderni

Sisustuksen lähtökohtana oli luoda kodista ”Stress free home” eli rauhallinen ja stressitön ympäristö, jossa on hyvä asua ja työskennellä. Vältimme teräviä kulmia, kovia ja häikäiseviä pintoja. Myös kuoseja ja kirkkaita värejä ja kiiltoasteita vältettiin. Koti on muutamaa pintaa lukuunottamatta mattapintainen ja maanläheinen. Muuramen Helmen sisustuksesta vastaa Studio M3.

Messutalon tarina

Muutoksen tuulien puhallettua on hyvä aika rakentaa elämää uusiksi. Aivan näin konkreettinen rakentaminen ei alun perin kuulunut asukkaan suunnitelmiin, mutta ajatus olohuoneen ikkunoista avautuvasta järvimaisemasta voitti vaihtoehtona olleen kerrostaloon kotoutumisen.

Saimaan rannalla sijaitseva messualue täytti rauhaa, avaruutta ja luontomaisemaa arvostavan naisen toiveet täydellisesti. Tässä olisi juuri oikea paikka nauttia elämästä yhdessä ystävien ja läheisten kanssa. Lopulta päätös oli helppo. Tähän tehtäisiin talo, jossa yhdistyisivät työ, vapaa-aika sekä kompakti ja viihtyisä asuminen. Avuksi koottiin tiimi, jonka avulla rakennusprojekti kulki sulavasti eteenpäin.

Näin rakennettiin Muuramen Helmi. Itsenäisen naisen omakotitalo, jossa ovet ovat auki jälkikasvulle sekä ystäville vuoden jokaisena päivänä.

Asuntomessut, muuramenhelmi

Erityishuomioita talosta

Talo on suunniteltu kodiksi itsenäiselle koti- ja työskentelyrauhaa arvostavalle yrittäjänaiselle. Antellinkadulla, Saimaan rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa puutalossa yhdistyvät työ, vapaa-aika sekä kompakti ja viihtyisä asuminen, jota ovat olleet tärkeitä asioita heti suunnittelun alkumetreistä alkaen.

Talon suunnittelussa on huomioitu myös muunneltavuus. Kodin sisään yhdistetty työhuone on suunniteltu siten, että se on jaettavissa kahdeksi pieneksi makuuhuoneeksi.

Modulielementeistä toteutettu esittelykohde on kompaktin kokoinen ja viihtyisä kokonaisuus, jossa talon päädyssä sijaitseva keittiö-olohuone-kokonaisuus kauniin järvimaiseman kruunamana lisää asumismukavuutta sekä auttaa asukasta rentoutumaan.

Tärpit sisustuksesta

Messukodin sisustus on rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Rentouttavat maanläheiset sävyt luovat tunnelmaa sekä lisäävät asuinmukavuutta. Talossa on paljon taidetta sekä pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Kohteen on sisustanut on Mikkeliläinen Studio M3. Sisustussuunnittelija Minna Häkkisen mukaan kohteen sisustuksessa tavoitellaan stressitöntä sekä rauhallista ympäristöä, jossa on nautinnollista asua.

Ulko- ja piha-alueet

Esittely messutalon ulko- ja piha-alueista tulee myöhemmin.

Tutustu Muurametaloihin

Tutustu Muurametaloihin lisää. Klikkaa itsesi talotarinoihin tai lue lisää talopaketin rakentamisesta.