Muurametalojen henkilökuntaan on saatu uusia tuulia kevään ja kesän aikana. Talomyyjien ammattitaitoiseen rivistöön ovat astuneet Ville Tuure, Ossi Lepistö ja Juha Pientalo. Tuoreet myyjämme aloittivat ensimmäisen työviikkonsa Torniossa talotehtaalla osallistuen talojen rakentamiseen. Parhaitenhan oppii tekemällä itse!

Ville Tuure

Perinteisen rekrytointiprosessin kautta Ville aloitti Itä-Suomen alueen talomyyjänä.

Hei, olen Ville Tuure ja aloitin kesäkuun alussa Muurametaloilla talomyyjänä. Ikää löytyy kirjoitushetkellä 26 vuotta. Olen syntynyt Lohjalla, varttunut Kuopiossa ja opiskellut Jyväskylässä, josta myös oma koti tällä hetkellä löytyy.

Vierailimme myyntiporukalla viime viikolla useamman päivän ajan Tornion tehtaallamme, ja rakentajiemme ammattitaito sekä nauruherkkyys pääsivät yllättämään, vaikka mielikuva laadukkaasta ja millintarkasta rakentamisesta oli minulla vahva jo ennen visiittiämme. Aikaisemmin olen tehnyt töitä rakennusvaatteiden ja -suojaimien myynnin parissa, sekä olen yhden traktoritallin pukannut pystyyn, joten ihan vierasta ei talotekniikka ja eristysvilla ole.

Vapaa-ajallani nautin luonnossa samoilusta, lenkkeilystä ja juoksutapahtumiin osallistumisesta sekä lukemisesta. Lisäksi tykkään seurata paljon urheilua, etenkin KuPSin ja KalPan pelejä sekä yleisurheilua.

Otan suurella innolla vastaan uudet haasteet Muurametaloilla Itä-Suomen vastuumyyjänä ja palan halusta päästä auttamaan suomalaisia, jotka unelmoivat omasta kodista omalla tontilla. Löydetään yhdessä paras ratkaisu teidän tarpeisiinne! Minulle voi aina soittaa tai laittaa WhatsApp-viestiä numeroon 045-3504070 tai lähestyä muuten sähköpostin tai somen kautta.

Terveisin,

Ville Tuure

 

Ville Tuure Muurametalot

045 350 4070
ville.tuure@muurametalot.fi

Myyntialue:
Keski-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala

Ossi Lepistö

Torniossa asuvan Ossin rekrytointitarina ei ole perinteisimmästä päästä: Hän oli ostamassa Muurametaloilta talopakettia kun kaupanteon yhteydessä Muurametalojen edustaja mainitsi, että Pohjois-Suomeen tarvitaan alue-edustajaa. Pian tämä reipasotteinen lappilainen hyppäsikin Muurametalojen talomyyjän pestiin!

Heipähei!
Olen Lepistön Ossi. Olen kotoisin tuolta väylänvarrelta Karungista. Olin aiemmin urheiluliikkeessä töissä, kunnes päädyin näihin hommiin. Liikkuminen ja urheilu (Metsästys, kalastus, golf, hiihto ja jääkiekko) on lähellä syäntä, joten työn vaihto jännitti älyttömästi. Nyt kun pari kuukautta ollu töissä, niin on helppo sanoa että turhaan jännitin.
Tammikuussa tein itte kaupat Muurametalojen kanssa ja parhaillaan taloa viimeistellään muuttovalmiiksi Torniossa. Sanon jo nyt, että tervetuloa tutustumaan! Tosiaan kaupanteon yhteyessä edustaja mainitti että Lappiin tullaan hakemaan uutta työntekijää ja heitin siihen vitsillä, että mie olisin hyvä siinä hommassa. Seuraavalla viikolla toimitusjohtaja soitti että: ”Olisit kuulemma hyvä talonmyyjä? Olen ensviikon käymässä siellä niin nähdäänkö torstaina?” Tapaaminen johti siihen että mulle tarjottiin töitä. Päätös piti tehä seuraavan viikonlopun aikana (oli muuten älyttömän hankala viikonloppu).

Mukavinta työssä on se että välillä toimistopäivien sijaan pääsee ajelemaan ympäri pohjosta ja tapaamaan ihmisiä jotka suunnittelevat kotia. Siinä on mukava rupatella haaveista ja parhaillaan tehdä haaveesta totta ja toimittaa heille koti.

Jos jokin asia mietityttää talohankkeessa niin kysäse pois. Joko s-postilla, whatsapissa tai perinteisellä soitolla.

Olhaan kuulolla!

Ossi Lepistö

 

Ossi Lepistö Muurametalot

044 702 1205
ossi.lepisto@muurametalot.fi

Myyntialue:
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

 

Juha Pientalo

Juha otti vastuulleen Etelä-Suomen asiakkaiden talohaaveiden toteuttamisen.

Tervehdys! Olen perheellinen 4 lapsen onnellinen isä joka pitää majapaikkaa Palokassa Jyväskylän kupeessa. Harrastuksiini kuuluu veneily, kalastus ja frisbeegolf.

Taustoistani sen verran että olen ammatiltani ravintolakokki. Kokin hommissa viihdyin kokonaisen viikon verran, jonka jälkeen olen ollut myyntihommissa vuodesta 2003 lähtien. Takana on 14 vuotta operaattori-alalla ja viimeiseen kuluneeseen vuoteen kuului kotimyyntiä aurinkoenergian merkeissä.

Fiilis on ollut ensimmäisestä työpäivästä lähtien erittäin hyvä ja paljon on tullut uutta asiaa, vaikka olenkin rakennuttanut kaksi taloa aikaisemmin itselleni. Onneksi kysyvä ei tieltä eksy!

Juha Pientalo

Juha Pientalo Muurametalot

045 635 4310
juha.pientalo@muurametalot.fi

Myyntialue:
Keski-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Uusimaa, Kymenlaakso

 

muurametalot-uusia-myyjia
Muurametaloille uusia myyjia
Valikko