Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Ainolanranta 100

3h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 88 m²
Kerrosala: 100 m²

Ainolanrannassa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut. Lähes neliönmuotoinen pohjaratkaisu on nerokas tilajakoakin ajatellen. Tilava keittiö-olohuonekokonaisuus tulvii valoa kolmesta eri suunnissa olevista ikkunoista. Eteinen on laaja ja toimiva, säilytystiloja riittää ja kodinhoitohuone on selkeä. Toimitus muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina. 

Tämän talon laskennallinen lämmityskustannus maalämmollä:
Helsingissä 28€/kk, Jyväskylässä 33€/kk, Sodankylässä 42€/kk
Katso energialaskelma (PDF)

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 186 500 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 139 000 €

Hinta sisältää maalämmön.

HINTALASKURI

Hintalaskurimme avulla saat alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan Muurametalobotin kysymykseen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 151 500 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 115 200 €

Voit halutessasi pyytää tarjouksen tarjousbotin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi 1-2 arkipäivän aikana.

Pohjaratkaisu

Talomallin pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät lisää kuvia, esittelyvideon ja talotarinoita sekä chatin, jossa MuurametaloBot on halutessasi apunasi

Tutustu Ainolanranta 100 talomalliin talotarinoiden tai videon muodossa:

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin joko murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja


    Valikko