Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Juhlamalli 127

4h, keittiö, sauna
Huoneistoala: 107+4,5 m²
Kerrosala: 127+6,5 m²

Juhla 127 on kompakti 2-kerroksinen talo, mikä on suunniteltu pienelle kaupunkitontille. Neljällä makuuhuoneella varustettu kustannustehokas ja tyylikäs talo, jossa mukana autokatos sekä lämmin varasto.

Tämäkin talo menee A-energialuokkaan!Talomallin laskennallinen lämmityskustannus  maalämpötalona Etelä-Suomen säävyöhykkeellä 2709 kWh. Katso energialaskelma (PDF)

Omakotitalomme toimitetaan muuttovalmiina, tarkemmat tiedot toimitustussisällöstä.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina sis. maalämpö:
– Talo 258 000 €
– autokatos + lämmin varasto 28 000 €
Yhteensä 286 000 €

Kaksi erilaista pohjaratkaisua

Jokainen pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät lisää kuvia, esittelyvideoita ja talotarinoita sekä chatin, jossa Muurametalobot on halutessasi apunasi

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin joko murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja