Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Juhlamalli 135

5h, keittiö, sauna
Huoneistoala: 121 m²
Kerrosala: 135 m²

Juhla 135 on tilava neljällä suojaisalla makuuhuoneella varustettu koti. Avara olohuone vinolla sisäkatolla luo upean tunnelman.  Sisäänkäynti joko päädystä tai talon pitkältä sivulta.

Tämäkin talo menee A-energialuokkaan! Talomallin laskennallinen lämmityskustannus  maalämpötalona Etelä-Suomen säävyöhykkeellä 3203 kWh. Katso energialaskelma (PDF)

Omakotitalomme toimitetaan muuttovalmiina, tarkemmat tiedot toimitustussisällöstä.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 222 000 €

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan Muurametalobotin kysymykseen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 149 900 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 114 400 €

Voit halutessasi pyytää tarjouksen tarjousbotin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen, minkä jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi 1-2 arkipäivän aikana.

Kaksi erilaista pohjaratkaisua

Jokainen pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät lisää kuvia, esittelyvideoita ja talotarinoita sekä chatin, jossa Muurametalobot on halutessasi apunasi

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin joko murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja


    Valikko