Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Kaunisharju 193

6h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 120 m²+55 m²=175 m²
Kerrosala: 135 m²+58 m²= 193 m²

Kaunisharjun yläkerran tilava aula toimii hyvin vaikkapa perheen arkiolohuoneena. Aula on myös helppo sisustaa portaiden sijainnin ansiosta. Toimiva, tilava kodinhoitohuone on lapsiperheen unelma, ja avoin olohuoneen ja keittiön yhdistelmä tuo avaruutta yhteisiin oleskelutiloihin. Toimitus muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina. 

Tämän talon laskennallinen lämmityskustannus maalämmollä:
Helsingissä 43 €/kk, Jyväskylässä 51 €/kk, Sodankylässä 66 €/kk
Katso energialaskelma (PDF)

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 228 100 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 170 100 €

Hinta sisältää maalämmön.

Huom. kaikki 1,5-krs talomme lähtöhinnat on laskettu yläkertavarauksella.

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan Muurametalobotin kysymykseen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 187 900 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 143 600 €

Huom. kaikki 1,5-krs talomme lähtöhinnat on laskettu yläkertavarauksella.

Voit halutessasi pyytää tarjouksen tarjousbotin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi 1-2 arkipäivän aikana.

Kaksi erilaista pohjaratkaisua

Jokainen pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät kuvia sekä chatin, jossa MuurametaloBot on halutessasi apunasi

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Harjakatto korotetulla yläkerralla

Harjakatto loivemmalla kattokulmalla

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen 1,5-kerroksen talopakettiin loivempi kattokulma (vakiona 1:1,5, loivempana 1:2) tai valita korotettu yläkerta. Molemmilla tavoilla ulkonäkö hieman muuttuu, ja yläkertaan saadaan enemmän tilaa.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja