Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Lohikoski 170

5-6h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 105m²+48m²= 153 m²
Kerrosala: 119m²+51m²= 170 m

Lohikoskeen mahtuu elämää enemmän kuin uskoisi. Tilavassa kodinhoitohuoneessa kodin askareet hoituvat hyvin, ja kaksi vaatehuonetta antavat runsaasti säilytystilaa. Suuri keittiö on täynnä mahdollisuuksia ja muodostaan olohuonetilan kanssa avaran tilan.  Yläkertaan voi luoda oman rauhaisan maailman. Toimitus muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina. 

Tämän talon laskennallinen lämmityskustannus maalämmollä:
Helsingissä 30 €/kk, Jyväskylässä 36 €/kk, Sodankylässä 43 €/kk
Katso energialaskelma (PDF)

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 211 600 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 159 400 €

Hinta sisältää maalämmön.

Huom. kaikki 1,5-krs talomme lähtöhinnat on laskettu yläkertavarauksella.

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan Muurametalobotin kysymykseen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 174 500 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 135 100 €

Huom. kaikki 1,5-krs talomme lähtöhinnat on laskettu yläkertavarauksella.

Voit halutessasi pyytää tarjouksen tarjousbotin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi 1-2 arkipäivän aikana.

Kaksi erilaista pohjaratkaisua

Jokainen pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät kuvia ja talotarinan sekä chatin, jossa MuurametaloBot on halutessasi apunasi

Tutustu Lohikoski 170 talomalliin talotarinoiden muodossa:

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Harjakatto korotetulla yläkerralla

Harjakatto loivemmalla kattokulmalla

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen 1,5-kerroksen talopakettiin loivempi kattokulma (vakiona 1:1,5, loivempana 1:2) tai valita korotettu yläkerta. Molemmilla tavoilla ulkonäkö hieman muuttuu, ja yläkertaan saadaan enemmän tilaa.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja