Kuvituskuva sisältää lisävalintoja

Makkola 110

4h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 94 m²
Kerrosala: 110 m²

Makkola 110 hirsitalossa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut. Sujuvan arjen mahdollistaa riittävä säilytystila, jota löytyy runsaasti mm. tilavan eteisen ja makuuhuoneen yhteydessä olevien vaatehuoneiden myötä. Tässä talossa on myös tilava kodinhoitohuone sekä työhuone, joka taipuu moneen käyttöön. Hirsitalomme toimitetaan muuttovalmiina, tarkemmat tiedot toimitustussisällöstä. Voit ladata myös ilmaisen hirsitaloesitteen, jonka saat heti sähköpostiisi.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alk. 199 000€

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat itsellesi alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan MuurametaloBotin kysymykseen.

POHJARATKAISU

VALITSE KATTOMALLI

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana muuttovalmiseen talopakettiin on saatavilla murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

TUTUSTU MUIHIN YKSILÖINTIVAIHTOEHTOIHIN!

Muuttovalmiiseen hirsitaloon on saatavilla niin terassi kuin myös terassivaraus sekä tulisija.

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Lataa hirsitaloesite

Täytettyäsi lomakkeen, ohjataan sinut suoraan hirsitaloesitteeseen. Tämän lisäksi saat sähköpostiisi linkin esitteeseen, jolloin voit palata esitteen pariin milloin itse haluat.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat suostumuksesi tietojen tallentamiseen asiakasrekisteriimme

    Valikko