Kuvituskuva sisältää lisävalintoja

Puula 144

5h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 127 m²
Kerrosala: 144 m²

Puula 144 on neljän makuuhuoneen hirsitalomalli, jossa pitkä ja avara keskikäytävä yhdistää kaikki asunnon huoneet tilavaksi kokonaisuudeksi. Olohuoneen ja keittiön yhtenäinen tunnelma on Puulan keskiössä, käytännöllisyyttä lisää myös kätevä 7 m² työhuone. Hirsitalomme toimitetaan muuttovalmiina, voit ladata myös ilmaisen hirsitaloesitteen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alk. 321 100€

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat itsellesi alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan MuurametaloBotin kysymykseen.

POHJARATKAISU

VALITSE KOTIISI KATTOMALLI

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana muuttovalmiseen talopakettiin on saatavilla murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

TUTUSTU MUIHIN YKSILÖINTIVAIHTOEHTOIHIN!

Muuttovalmiiseen hirsitaloon on saatavilla niin terassi kuin myös terassivaraus sekä tulisija.

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa/Lataa Hirsitaloesite

Mikäli valitset sähköisen version, ohjataan sinut suoraan hirsitaloesitteeseen. Tämän lisäksi saat sähköpostiisi linkin esitteeseen, jolloin voit palata esitteen pariin milloin itse haluat.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat suostumuksesi tietojen tallentamiseen asiakasrekisteriimme

    Valikko