Kuvituskuva sisältää lisävalintoja

Suurola 110

4h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 95 m²
Kerrosala: 110 m²

Suurola 110 mallissa on kolme makuuhuonetta, jotka on sijoitettu talon nurkkiin. L-mallinen keittiö tuo keittiöön mukavasti lisätilaa, jolloin esimerkiksi suurempikin ruokapöytä mahtuu hienosti keittiön yhteyteen. Kompakti hirsitalomalli, jonka pohjaratkaisu hyödyntää tehokkaasti kaikki neliöt ja mahdollistaa toiminnallisen arjen. Hirsitalomme toimitetaan muuttovalmiina, tästä voit tutustua toimitustussisältöön. Voit ladata myös ilmaisen hirsitaloesitteen, jonka saat heti sähköpostiisi.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 259 600 €

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat itsellesi alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan MuurametaloBotin kysymykseen.

POHJARATKAISU

VALITSE KATTOMALLI

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana muuttovalmiseen talopakettiin on saatavilla murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

TUTUSTU MUIHIN YKSILÖINTIVAIHTOEHTOIHIN

Muuttovalmiiseen hirsitaloon on saatavilla niin terassi kuin myös terassivaraus sekä tulisija.

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa/Lataa Hirsitaloesite

Mikäli valitset sähköisen version, ohjataan sinut suoraan hirsitaloesitteeseen. Tämän lisäksi saat sähköpostiisi linkin esitteeseen, jolloin voit palata esitteen pariin milloin itse haluat.


    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat suostumuksesi tietojen tallentamiseen asiakasrekisteriimme

    Valikko