Kuvituskuva sisältää lisävalintoja

Synsiö 83

3h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 73 m²
Kerrosala: 83 m²

L-mallisessa, kahden makuuhuoneen Synsiö 83-talossa hyödynnetään ainutlaatuista pohjaratkaisua tehokkaasti. L-mallisen pohjan moderni muotoilu sopii hyvin tiheimpäänkin urbaaniin asuinmiljööseen. Hirsitalomme toimitetaan muuttovalmiina, voit ladata myös ilmaisen hirsitaloesitteen.

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alk. 229 900€

Sisältää maalämmön

HINTALASKURI

Hintalaskurin avulla saat itsellesi alustavan hinta-arvion heti sen jälkeen, kun olet vastannut muutamaan MuuramtaloBotin kysymykseen.

POHJARATKAISU

VALITSE KOTIISI KATTOMALLI

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Epäsymmetrinen harjakatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana muuttovalmiseen talopakettiin on saatavilla murrettu harjakatto, epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto. Lisävalintaiset katot ovat saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

TUTUSTU MUIHIN YKSILÖINTIVAIHTOEHTOIHIN!

Muuttovalmiiseen hirsitaloon on saatavilla niin terassi kuin myös terassivaraus sekä tulisija.

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Lataa Hirsitaloesite

Ladattuasi sinut ohjataan suoraan hirsitaloesitteeseen. Tämän lisäksi saat sähköpostiisi linkin esitteeseen, jolloin voit palata esitteen pariin milloin itse haluat.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.