Kuvituskuvan talo sisältää lisävalintoja

Sypressi 168

6h, keittiö, khh, sauna
Huoneistoala: 151 m²
Kerrosala: 168 m²

Viiden makuuhuoneen koti antaa tilaa elää ja hengittää. Perheen ja ystävien kanssa vietetään elämyksellisiä hetkiä suuressa tupakeittiössä ja olohuoneessa. Avara kodinhoitohuone on suunniteltu lapsiperheen ehdoilla. Toimitus muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina.  

Tämän talon laskennallinen lämmityskustannus maalämmollä:
Helsingissä 38 €/kk, Jyväskylässä 45 €/kk, Sodankylässä 58 €/kk
Katso energialaskelma (PDF)

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 205 700 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 158 300 €

TALOMALLIN HINTA

Muuttovalmiina alkaen 205 700 €
Sisustusta vaille valmiina alkaen 158 300 €

Voit halutessasi pyytää tarjouksen tarjousbotin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämän jälkeen saat tarjouksen sähköpostiisi 1-2 arkipäivän aikana.

Kaksi erilaista pohjaratkaisua

Jokainen pohjakuva voidaan toteuttaa joko kokonaisena tai osittaisena peilikuvana. Tutustu täältä lisää talomalliemme muokattavuuteen.

Alta löydät kuvia ja talotarinan sekä chatin, jossa MuurametaloBot on halutessasi apunasi

Tutustu Sypressi 168 talomalliin talotarinoiden muodossa:

Valitse kotiisi kattomalli

Harjakatto

Murrettu harjakatto

Pulpettikatto

Harjakatto kuuluu Muurametalojen talotoimitukseen vakiona kaikissa malleissamme. Lisävalintana on mahdollista ottaa niin muuttovalmiseen kuin sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin joko murrettu harjakatto tai pulpettikatto. Pulpettikatto on saatavilla vain yhden kerroksen taloihin.

Tutustu myös muihin yksilöintivaihtoehtoihin!

Tähän talomalliin on saatavilla useita erilaisia julkisivuverhoiluja, voit valita lämmönlähteeksi esimerkiksi maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun, kotiin voi valita haluamansa paikan terassille sekä tulisijalle. Tutustu lisää talomalliemme yksilönti- ja muokkausmahdollisuuksiin talomallien muokattavuus ja lisävalinnat osiostamme!

Muuttovalmiin kodin sisustuksessa, pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa vaihtoehtoja on myöskin runsaasti tarjolla. Sisustussuunnittelijamme palvelut sisustuspalavereineen kuuluvat muuttovalmiin kodin hintaamme, joten saat varmasti talon sisustuksesta itsesi näköisen.

Lattiamateriaaleihin, keittiön suunnitteluun ja moneen muuhun asiaan voit perehtyä tarkemmin talopaketin sisustus-osiossamme!

Ota Yhteys alue-edustajaan

Alue-edustaja kertoo tarkemmin tämän talomallimme piirteistä ja mahdollisuuksista.

Tilaa Ilmainen talokirja
    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat suostumuksesi tietojen tallentamiseen asiakasrekisteriimme

    Valikko