Lauantaina 21.1. järjestetty talonäytös herätti paljon kiinnostusta. Paikalle oli saapunut yhteensä 12 pariskuntaa. Tunnelmaltaan tapahtuma oli rauhallisen leppoinen. Muurametalojen alue-edustajalla Joni Poikolalla oli hyvin aikaa vastailla vieraita askarruttaviin kysymyksiin ja kertoa valmistalon rakentamisesta.

Talonäytös antoi hyvän kuvan sisustusta vaille valmiista valmistalosta

Talonäytöksen keskipisteenä toiminut sisustusta vaille valmis talomalli Kuusama 135 antoi hyvän käsityksen siitä, miten sisustusta vaille valmis talo sekä muuttovalmis talo eroavat toisistaan. ”Etenkin talohankintaa suunnittelevat vieraat kertoivat saaneensa paljon tukea omille päätöksilleen ja valinnoilleen”, kommentoi Muurametalojen alue-edustaja Joni Poikola.

Muuttovalmiin ja sisustusta vaille valmiin talon erot on hyvä nähdä omin silmin

Monessa tapauksessa muuttovalmiin ja sisustusta vaille valmiin valmistalon eroja vertaillaan taulukossa ja yksittäisten kuvien avulla. Näiden avulla saa hyvän peruskäsityksen siitä, miten eri valmiusasteella luovutettavat talot eroavat toisistaan. Poikolan mukaan etenkin ensimmäistä taloa rakentavien henkilöiden on hyvä nähdä ero omin silmin. ”Se avartaa ja auttaa ymmärtämään helpommin mitä kukin rivi vertailutaulukossa tarkoittaa.”

Suurin ero sisustusta vaille valmiin ja muuttovalmiin kodin välillä on nähtävillä  talon sisältä

Sisustusta vaille valmiissa talossa kaikki pintamateriaalit jäävät asiakkaan hankittaviksi asennuksineen, samoin LVIS-kalusteet  (myös kojerasiat, hanat, wc-istuimet), kodinkoneet ja kiintokalusteet. IV-kone ja kanavisto sekä vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähde on asennettu. Tutustu vertailutaulukkoon.

Sisustusta_vaille_valmis_sisä2 Sisustusta_vaille_valmis_sisä1

Alue-edustaja aina apunasi

Muurametalojen alue-edustajan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu asiakkaan auttaminen. Poikolan mukaan alue-edustajan ammattilaisuus näkyy siinä, että asiakas ymmärtää tasan tarkkaan mitä hän on ostamassa sekä mitä taloprojektin eteenpäin vieminen asiakkaalta vaatii. ”Oli kysymys sitten tontin hankinnasta, rakennuslupaprosessista tai sisustusvalinnoista, meidän tehtävänä on auttaa asiakkaita talounelmien saavuttamisessa.”

Tutustu talomalliin tarkemmin täältä!

Valikko