Asuntomessukohde Muuramen Helmi herättää kiinnostusta sinkkujen sekä kahden hengen taloudessa asuvien messuvierailijoiden keskuudessa

Mikkelin asuntomessualueen Antellinkadulla, Saimaan rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa puutalossa käy vilske ja vilinä. Virallisia messupäiviä on takana yhteensä 7 ja yhteenlaskettu kävijämäärä lähentelee jo 25 000 jalkaparia. Suurin osa kävijöiden kommenteista painottuu kauniiseen sisustukseen sekä ikkunoista ja terassilta aukeaviin maisemiin. Osa vieraista puolestaan pysähtyy miettimään tarkemmin talon kokoa ja tilankäyttöä.

Mikkelin asuntomessut

Muurametalojen messukohde Muuramen Helmi on kompakti ja pieni omakotitalo, joka on suunniteltu yrittäjänä toimivan naisen tarpeisiin. Kompakti asuminen oli tärkeä asia heti suunnittelun alkumetreiltä asti. Messujen jälkeen talossa voi nauttia asumisesta täydellä teholla niin ystävien, kuin jälkikasvun kanssa.

Messukohteen kompaktius sekä tilaratkaisut ovat herättäneet paljon kiinnostusta yhden ja kahden hengen kotitaloudessa asuvien messuvierailijoiden keskuudessa. Ensimmäisen messuviikon aikana messukohde on saanut jo uuden lempinimen, Moderni mummola. Sitä tämä talo todella on.

 

Lappeenrannasta kotoisin oleva pariskunta vieraili messukohteessa torstaina 20.7. Heidän mielestään asuntomessukohde herätti paljon positiivisia ajatuksia. ”Pieni, kompakti ja siisti. Tupakeittiö antaa sopivasti lisätilaa. Sopiva talo iäkkäämmälle pariskunnalle. Meilläkin lapset ovat muuttaneet jo kotoa pois, niin tällainen olisi juuri sopiva”, kommentoi Lappeenrantalainen Meurosen pariskunta.

Modernin mummolan näyttävin ja mieleenpainuvin yksityiskohta löytyy olohuoneesta. Katosta riippuva Saas Instrumentin suunnittelema Sense Lightswing keinuvalaisin herättää jokaisen vierailijan huomion. Tämä kaunis valaisin on hieno elementti sisustuksessa sekä tärkeä osa Modernin Mummolan toimivuutta. ”Kyllähän Modernissa Mummolassa keinu pitää olla”, kommentoi sisustuksesta vastannut Minna Häkkinen (Studio M3).

Muuramen-helmi-terassi_Fotor

Asuntomessukohde Muuramen Helmi on Muurametalojen suunnittelema 108 m2 (huoneistoala) omakotitalo. Talossa on yksi makuuhuone sekä yrittäjänä toimivan asiakkaan tarpeisiin suunniteltu työhuone, joka on jaettavissa kahdeksi pieneksi makuuhuoneeksi. Talon päädyssä sijaitseva tupakeittiö sekä iso lasitettu terassi tuovat Saimaan vesistön kauneuden suoraan päivittäiseen arkielämään. Tutustu kohteeseen lisää täältä!

Valikko