Unelmiesi omakotitalo ilman budjetin rönsyilyä!

Muuttovalmis omakotitalo maalämmöllä varustettuna, ilman turhaa stressiä ja hukattuja yöunia.

Näin helppoa se on!

Muurametalojen talopaketit rakennetaan sisäolosuhteissa tehtaassa. Valmiit moduulit kuljetetaan erikoiskuljetuksena rakennuspaikalle, eli talosi tulee siis 2-4 eri palana perille tontillesi. Toimitustavasta riippuen luovutamme avaimet käteesi talon ollessa joko muuuttovalmiina tai sisustustavaille valmiina.

Hoida tontti ja luvat valmiiksi, me hoidamme loput!

talopaketit, aikataulu

Miksi muurametalot?

talopaketit
talopaketit
talopaketit


  Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

  Alasen perheen unelmien talo

  Alasen perhe toteutti talohaaveensa yhdessä Muurametalojen kanssa. Lopputuloksena on perheen unelmien koti, jossa jokainen yksityiskohta on viimeistelty hyvin.

  ”Hinta-laatusuhde, toimitussisältö sekä meille sopiva talomalli. Näiden asioiden takia päädyimme Muurametaloihin. Kaiken kaikkiaan projekti meni ihan superhyvin.”

  Muurametalojen ratkaisu oli toimiva Kärpän tarpeisiin

  Markku Kärppä rakennutti itselleen uuden talon. Muurametalojen kattava toimitussisältö piti huolen, ettei asiakkaan tarvinnut itse pukea työhaalareita päälle tai käyttää aikaa lämmitysratkaisuiden miettimiseen.

  ”Muurametalot valaa perustukset tontille, pystyttää talon ja viimeistelee sisäpinnat valmiiksi. Talopaketin hintaan kuuluu myös maalämpö. Tämä on tehty asiakkaalle tosi helpoksi”

  Eläkekoti perintötontille

  Koskisen Pariskunta rakensi uuden talon perintötontille. Pariskunnalla ei ollut aikaisempaa kokemusta rakentamisesta. Muurametalojen ratkaisu oli paras vaihtoehto ja yhteistyö toimi hyvin.

  ”Kun päästiin muuttamaan taloon, niin fiilikset olivat hyvät. Koko projekti kaiken kaikkiaan meni niin hienosti, ettei voi olla muuta kuin tyytyväinen.”

  Tilaa ilmainen talokirja kotiisi jo tänään!

  Tilaa Ilmainen talokirja


   muuttovalmiit talopaketit, talokirja