Jussin ja Leenan omakotihaaveet toteutuivat järven rannalle.

Sastamalan keskustan liepeiltä oli vapautunut mieluisa ja tilava tontti järven rannalta. Tämän tilaisuuden sastamalalaiset Jussi ja Leena Jalonen tunnistivat ja halusivat käyttää hyväkseen. Tälle tontille Jussi ja Leena pääsisivät rakentamaan oman haaveensa, jossa pystyisi yhdistämään kesämökin ja omakotitaloasumisen.

Heti rakentamishaaveiden alkumetreiltä asti Jaloset keskittyivät mahdollisimman muuttovalmiiden talopakettien kartoittamiseen. Pariskunnalla oli jo kokemusta omakotitalon rakentamisesta, ja tähän projektiin Jalosilla oli selvät sävelet; uusi koti tullaan rakennuttamaan mahdollisimman muuttovalmiiksi asti.

Lopulta ratkaisu löytyi Muurametalojen suositusta Kuusama 135 -muuttovalmiista talopaketista. Suurin syy valintaan tuli asiakkaiden suusta hyvin selkeästi ilmaistuna: ”oikeasti muuttovalmis talo”.

Jaloset pääsivät viettämään vappua uuteen kotiinsa ja haastattelua tehdessä muuttolaatikot odottivat siirtämistä Jalosten senhetkisessä kodissa.

Asiakaslähtöistä palvelua

”Muurametalojen valinnassa oli merkittävää se, että oltiin todella joustavia muutoksien suhteen. Joissain talofirmoissa keskustelut kärähtivät siihen, kun ei esimerkiksi pystytty kääntämään pohjia peilikuvaksi edes. Korkeaa vinoa sisäkattoa ei myöskään ollut vaihtoehtoina. Muutoksille oli loistavasti myös selkeät ja paikkansapitävät hinnat. Meitä kiinnosti ,mitä sisältöä me saamme tietyllä summalla rahaa.”

Joustavuus asiakkaan näkemyksille ja erilaisille preferensseille Muurametalojen kanssa kävi pariskunnan mukaan todella mutkattomasti. Jaloset olivat myös aikanaan asuneet hieman uudemmassa omakotitalossa vuokralla, mikä kokemuksena ohjasi tekemään ja tunnistamaan tarpeet juuri heidän näköiseen kotiin.

Jalosten taloprojektin alkumetreillä katalysaattorina toimi Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alue-edustajamme Jussi Siukola.

”Tavallinen ihminen myy tavallisille ihmisille”, summasi Jussi Jalonen hyvin.

Kemiat pariskunnan ja Siukolan kanssa loksahtivat nopeasti yhteen. Asiakkaat pitivät arvossa etenkin Jussin ammattimaista ja ei-tyrkyttävää tyyliä. Asiakkaiden mielestä kysymykseen kuin kysymykseen löytyi Jussilta selkeä vastaus, mikä helpotti asiointia merkittävästi.

Kunniamaininnat pariskunnalta ansaitsivat myös sisustussuunnittelija Pia Puro ja toimitusjohtaja Aleksi Rämö, ketkä olivat projektin aikana myös apuna.

Taloprojektin eteneminen

Oman kodin rakennuttaminen voi tuntua haastavalta ajatukselta ja aiheuttaa pieniä epäilyksiä siitä, riittävätkö omat taidot siihen. Tämän projektin osalta asiakkaiden aikaisemmat kokemukset sekä syntynyt luottamus Muurametaloihin varmisti projektin turvallisen etenemisen. Kaikille rakentajille vinkiksi voi antaa sen, että turhia kysymyksiä ei ole ja talotehtaan henkilökunta auttaa aina tarvittaessa.

Leena ja Jussi hyödynsivät Muurametalojen tarjoaman sisustussuunnittelijan palvelua, josta pariskunta kertoi olleen mukavasti hyötyä sisustusnäkemyksiensä toteuttamiseen.

”Sisustussuunnittelija Pian luona käyminen oli todella positiivinen yllätys. Materiaalit ovat Jyväskylän toimistolla hienosti esillä, ja tätä kautta on oikeasti helppo havainnoida eri ratkaisujen toimivuutta, vieläpä ammattilaisen kanssa.”

Taloprojektin eteneminen osoittautui pariskunnalle todella vaivattomaksi. Aikataulut pitivät paikkansa ja Jaloset pidettiin läpi projektin tiedossa mitä milloinkin tehdään ja millä tavalla. Talon ja tontin yhteensovittaminen, talon suunnittelu ja rakentaminen toimivat ajallaan ja laadukkaasti.

10+

Jaloset olivat erittäin tyytyväisiä Muurametalojen tarjoamaan toimitukseen. Muutamasta toimitusviivästykestä (johtuen tuotteiden saatavuudesta) huolimatta pariskunta koki Muurametalojen kokonaisuuden olleen täyden kympin arvoinen suoritus!

Jaloset suosittelivat vuolaasti Muurametalojen toimitusta!

”Projektin vaivattomuus meidän näkökulmasta on ollut ensiluokkaista. Työn jälki on ollut laadukasta, ammattilaisen tekemää”

”Kyllä ihan 10+, suosittelen kaikille, jotka miettii Muurametaloja. Levitämme sanaa kaikille – kyllä kannattaa Muurametalo!” Leena hehkutti.

Kuvia kohteesta

RAKENNETAAN YHDESSÄ SINULLE SOPIVA KOKONAISUUS!

Tutustu talomalleihimme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tilaa ilmainen talokirja