Talopaketin rakentaminen

Talopaketti tarkoittaa sitä, että unelmiesi omakotitalo rakennetaan esivalmistetuista rakennusosista. Tyypillisesti tämä tarkoittaa valmiita ulkoseinäelementtejä, joiden valmiusaste vaihtelee talotoimittajasta riippuen. Muurametalojen kaikki talopaketit rakennetaan moduuleista, jolloin esimerkiksi ikkunat ja ulkoverhous on asennettu valmiiksi jo tehtaalla.

Talopaketin rakentaminen

Omakotitalon rakentaminen tehtaassa rakennetuista tilaelementeistä on turvallisen, vaivattomin ja nopein tapa rakentaa uusi koti itselleen. Talotehtaan sisätiloissa syntyy tasaista laatua nopeasti, kun sääolosuhteet eivät pääse vaikuttamaan rakenteisiin tai hidastamaan työskentelyä.

Muurametalojen talopaketit rakennetaan sisäolosuhteissa Tornion ja Kangasniemen tehtaillamme. Valmiit moduulit kuljetetaan erikoiskuljetuksena rakennuspaikalle, eli talosi tulee 2-5 eri palana perille tontillesi. Toimitustavasta riippuen luovutamme avaimet käteesi talon ollessa joko muuttovalmiina tai sisustusta vaille valmiina. Hirsitaloja toimitamme muuttovalmiina ja niissä noudatetaan samaa rakentamisen kaavaa kuin muissakin talopaketeissamme. Mikäli haluat tarkempaa tietoa hirsitaloistamme, ota yhteys alue-edustajaamme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Talopaketin rakentaminen on helppoa ja vaivatonta. Hoida tontti ja luvat valmiiksi, me hoidamme loput!

Näin helppoa on rakentaminen Muurametalojen kanssa

1. Talomallin valinta

Valitse ensin haluamasi talomalli valikoimastamme, ja siihen toivomasi pohjaratkaisu, kattomalli ja ulkoverhoilu. Katso myyjän kanssa yhdessä muokkaus- ja räätälöintimahdollisuudet talon pohjaratkaisuun.

talopaketti pohjakuva

2. Sisustuksen valinta

Saat valita laajasta valikoimastamme talon pintamateriaalit ja kiintokalusteet keittiöstä saunaan. Sisustussuunnittelijamme ja alue-edustajamme auttavat mielellään kirkastamaan visioisi, ja tukemaan sen toteutumista omakotitalossasi.

3. Kotisi rakentuu sisätiloissa

Talosi teollinen valmistaminen tapahtuu kuivissa ja lämpimissä tehtaamme sisätiloissa, jolloin mahdolliset myrskyt ja sateet eivät myöhästytä aikataulua tai vaikuta materiaaleihin haitallisesti.

Samalla kun kotisi rakentuu tehtaalla, rakennamme tontillesi perustukset talollesi.

4. Talon pystytys ja viimeistely tontilla

Talosi kuljetetaan tontille, ja Muurametalojen asentajat vastaavat sen pystytyksestä. Talosi on säältä suojassa tunneissa heti ensimmäisenä pystytyspäivänä, jonka jälkeen rakennusporukkamme viimeistelee talon muuttovalmiiksi niin sisältä kuin ulkoa, sinun valintojesi mukaan.

5. Muutto uuteen kotiin

Talo luovutetaan sinulle kaupantekohetkellä sovittuna päivänä. Luovutuksessa käytte talon vielä läpi projektipäällikön kanssa. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin täältä.

Tilaa ilmainen talokirja!

Tilaa ilmainen talokirja ja aloita rakentamisen suunnittelu jo tänään!

Kiinnostuitko?

Tutustu tilaelementtirakentamiseen sekä katso, minkälaisia vaiheita rakentaminen Muurametalojen kanssa pitää sisällään