Miksi rakentaisin talon tilaelementeistä?

Muurametalojen jokainen koti syntyy talotehtaillamme Torniossa ja Kangasniemellä

Me Muurametaloilla rakennamme kaikki kotimme tehtaillamme Torniossa ja Kangasniemellä tilaelementeistä eli moduuleista. Hirsitalot valmistuvat Kangasniemellä ja muut talopaketit Torniossa. Tilaelementtirakentaminen tarkoittaa sitä, että talosi koostuu muutamasta isosta palasta, joissa on lattia, seinät ja sisäkatto yhdistettynä toisiinsa. Nämä tilaelementit suojataan perusteellisesti, kuljetetaan erikoistoimituksena tehtaalta tontillesi, jossa ne asennetaan perustusten päälle. Tämän jälkeen tilaelementit vielä liitetään toisiinsa ja päälle asennetaan vesikatto.

Pystytyksen jälkeen talo viimeistellään sekä sisä- että ulkopuolelta valmiiksi asiakkaalle.

Varmistaaksemme sen, että talon eristeet tai runkomateriaalit eivät joudu sateiden tai myrskyjen runtelemaksi, rakennamme kaikki kotimme Tornion ja Kangasniemen tehtaiden kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Tämä mahdollistaa myös tarkan laadunvalvonnan sekä nopean toimituksen. Näin voit olla varma, että uusi kotisi on turvallisesti rakennettu, ja nopean rakentumisen ansiosta et joudu asumaan vuokralla pitkää aikaa.

Omakotitalon rakentaminen tehtaassa rakennetuista tilaelementeistä on turvallisin ja nopein tapa rakentaa uusi koti itselleen nykypäivän Suomessa. Voit kurkistaa tehtaisiimme lyhyiden videoiden muodossa alta.

Näin se tapahtuu

Hirsitalomalleissa sekä vastaavalla pohjakuvalla olevissa rankarunkoisissa talomalleissa tilaelementeistä kaksi tulee pitkittäin vierekkäin ja yksi poikittain päätyyn, kuva alla.

Kosteudesta vapaa

Kosteus on omakotitalon rakentajan pahin vihollinen. Kosteat työolosuhteet hidastavat työskentelyä, ja märkiä materiaaleja ei kukaan halua käyttää omassa omakotitalossaan.

Koska Muurametalojen kaikki talot rakennetaan kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa, sade ja myrskyt eivät missään vaiheessa pääse vaikuttamaan talosi valmistumiseen, vaan kotimme on ovat kosteudesta vapaita.

Tehtaalla tehdään talon alapohja, ulko- sekä väliseinät, sisäkatto ja suurin osa LVIS-asennuksista. Näin ollen tontilla ei tarvitse kuin nostaa tilaelementit valmiiden perustusten päälle, liittää ne toisiinsa ja asentaa vesikatto, ennen kuin taloa päästään viimeistelemään luovutusta varten.

Koska talo rakennetaan kuivissa sisätiloissa ja tuodaan tontille tilaelementteinä eli moduuleina, olet turvassa kaikelta kosteuden aiheuttamalta harmilta.

omakotitalon rakentaminen
Muuttovalmiin talopaketin sisustus

Omakotitalon rakentaminen tehtaassa rakennetuista tilaelementeistä on turvallisin ja nopein tapa rakentaa uusi koti itselleen nykypäivän Suomessa.

Suurin osa Muurametalon rakentamisesta tapahtuu sisätiloissa, kuivissa ja lämpimissä olosuhteissa. Se on paljon turvallisempi ja nopeampi tapa rakentaa omakotitalo verrattuna siihen, että nämä työtehtävät tehtäisiin ulkona tontilla. Tehtaalla rakennettu tilaelementtitalo tuo runsaasti etuja omakotitalon rakentajalle:

  • Ei huolta kosteudesta, tiedät että kotisi on turvallinen ja terveellinen asua
  • Jatkuva laadunvalvonta tehtaalla, rakentamisen taso pysyy korkeana
  • Nopea rakennusaika – säästät rahaa kun et asu pitkään vuokralla

Jos olet samaa mieltä kanssamme siitä, että tämä on fiksuin tapa rakentaa itselleen omakotitalo, tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous. Rakennetaan yhdessä sinulle uusi koti.

Tornion tehdas

Kangasniemen tehdas

Paras tapa toteuttaa unelma uudesta kodista!

Jos olet samaa mieltä kanssamme siitä, että tämä on fiksuin tapa rakentaa itselleen omakotitalo, tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous. Rakennetaan yhdessä sinulle uusi koti.

Tilaa Ilmainen talokirja