Pohjaratkaisun muokattavuus ja lisävalinnat

Valitse tarpeisiisi sopiva pohjaratkaisu ja yksilöidään se yhdessä juuri teille 

Muurametalojen talomallien pohjaratkaisuja pystyy muokkaamaan yllättävän paljon. Katso alta kuinka pohjaratkaisua voi kasvattaa, kuinka sisäseiniä siirtää ja miten terassi on mahdollista toteuttaa taloon.

Pohjaratkaisun muokkaaminen

Talon ulkomitat
Tilaelementtirakentamisesta johtuen talomallien runkosyvyydet on mallikohtaisesti lukittu. Runkosyvyys vaihtelee talomalleittain 8,5m sekä 9,2m välillä. Osassa talomallissa talojen pitkää sivua voidaan pidentää tarpeidesi mukaan. yksi levennys on aina 60 senttimetrejä. Tämä lisää taloon yhteensä noin 5m2. Esimerkiksi Kuusama 135 talomallin sisälle voi halutessaan lisätä asuinneliöitä yhteensä niin, että huoneistoneliömäärä kasvaa 121 neliöstä jopa 126 tai jopa 131 neliöön.

Peilikuva
Pohjaratkaisu voidaan kääntää peilikuvaksi joko kokonaan tai osittain. Kokonaiseksi peilikuvaksi kääntäminen on helppo ja vaivaton toimenpide, jolloin talomalli saadaan sopimaan useammalle tontille.

Osittainen peilikuva
Osittainen peilikuva tarkoittaa sitä, että osa talosta käännetään peilikuvaksi. Osittainen peili kuvaa tulee kyseeseen silloin, kun joku osa talosta halutaan kääntää syvyyssuunnassa peilikuvaksi esimerkiksi ikkunoista aukeavan maiseman vuoksi. Tämmöinen muutos voidaan toteuttaa esimerkiksi talomalliin Kanerva 108 ja pohjaratkaisuun C. Katso oheinen kuvasarja!

Sisäseinien siirrot
Sisäseiniä voidaan myös siirtää ja tarvittaessa poistaa. Usein jos talomallia pidennetään, siirretään myös yhtä tai kahta sisäseinää. Poikkeusena mallit, joissa pidennettävässä päässä sijaitsee tupakeittiö talon syvyyssuunnassa. Sisäseinien siirroissa tilaelementit sekä tilaelementtien saumat luovat hieman rajoitteita, mutta kokonaisuudesta saadaan usein asiakkaan kannalta toimiva.

Ikkunat ja ovet
Talomalleissa voi myös lisätä ikkunoita, siirtää ikkunoita tai muokata ikkunoiden kokoa. Myös ulko-ovien tai sisäovien paikkaa pystytään monesti muuttamaan.

RAKENNETAAN YHDESSÄ SINULLE SOPIVA KOKONAISUUS!

Alue-edustajamme auttavat sinua kokonaisuuden rakentamisessa. Tapaamisen jälkeen sinulla on tiedossa tarkka hinta talopaketille sekä budjettilaskelma koko rakennusprojektille. Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.