Muurametalot Oy

Muurametalot Oy on suomalainen valmiskoteihin erikoistunut talotoimittaja. Muurametalojen tehtaat sijaitsevat Pohjois-Suomessa Tornion Karungissa, parhaan tiukkasyisen puuraaka-aineen kasvusijoilla sekä Kangasniemellä Etelä-Savossa. Hirsitalomme valmistuvat Kangasniemellä ja muut talopaketit Torniossa. Taloissa näkyy ammattilaisten kädentaito ja rehellinen, laadusta tinkimätön työ. Muurametalojen pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä.

Ammattitaitoinen talotehdas

Valmiskotimalliston talot rakennetaan omissa tuotantotiloissamme. Teollinen valmistus tapahtuu jatkuvan laaduntarkkailun alaisena, kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa, ilman vuodenaikojen ja säiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Vankan kokemuksen kautta kehittynyt tuotantotekniikka, toimivat talojen pohjaratkaisut ja jämerät rakenteet takaavat asiakkaillemme laadukkaan, suomalaisen kodin. Hyödynnämme merkittävästi myös energiatehokkaita ratkaisuja talomalleissamme.

Laatu ohjaa Muurametalojen toimintaa kaikilla osa-alueilla. Kaikki työntekijämme talosuunnittelijasta asentajaan ovat sitoutuneita toteuttamaan laatuohjelmaa toiminnassaan. Jokainen Muurametalojen työntekijä on alansa ammattilainen toimien tehokkaasti ja kantaen vastuunsa, jotta asiakkaan palvelukokemus olisi mahdollisimman onnistunut. Asiakaspalautteen mukaan olemme onnistuneet hyvin – silti haluamme kehittyä edelleenkin.

Tutustu edistykselliseen rakentamistapaamme:

Palvelumme kuluttajille

Muurametalojen talopaketit kattavalla toimitussisällöllä on helppo valinta rakentajalle. Talosi rakennetaan talotehtaassa, kuivassa ympäristössä ja pystytetään Muurametalojen toimesta tontillesi. Talotoimitukseen kuuluu myös perustuksien teko sekä lämmönlähde. Tutustu lisää!

Palvelumme ammattilaisille

Talotehtaamme palvelee myös ammattilaisten tarpeita. Muurametalojen osaaminen takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun pientaloalueiden rakennuttamiseen. Ole yhteydessä meihin, jos olet rakennuttaja tai sinulla on tarjolla tontteja tai maa-alueita. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Miksi muurametalot?

Talopaketin toimituksen yhteydessä maalämpö vakiona
Talopaketin toimitussisältö
lämmin ja tuulettuva alapohja

Asiakastyytyväisyyttä seurataan tutkimuksilla

Seuraamme asiakkaidemme toiveita erilaisten tutkimusten ja kyselyiden avulla. Haluamme tietää missä menee hyvin ja missä on kehitettävää. Rts Oy:n Omakotitalotutkimuksessa 2012/2013 tutkittiin 3 vuoden ajalta asiakkaiden tyytyväisyyttä talotehtaaseen, talomyyjään ja talotoimitukseen. Muurametaloilla oli kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat tarkasteltaessa tyytyväisyyttä talotehtaaseen ja talotoimitukseen. Tyytyväisyys talomyyjiimme oli sekin reilusti yli keskiarvon, 2012 erittäin tyytyväisten ja melko tyytyväisten osuus talomyyjiin oli peräti 98 %. Kehitämme toimintaamme palautteen mukaan koko ajan. Tyytyväinen asiakas on meille paras palkka.

Ole yhteydessä meihin jo tänään!

Ota yhteys Muurametaloihin. Katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Valikko