Muurametalot Oy

Muurametalot Oy on suomalainen valmiskoteihin erikoistunut talotoimittaja. Muurametalot on osa ProModules Oy:tä, jonka tilaelementtitehtaat sijaitsevat Torniossa, Kangasniemellä sekä Kauhajoella. Taloissa näkyy ammattilaisten kädentaito ja rehellinen, laadusta tinkimätön työ. Pro Modules Oy:n pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä.

Ammattitaitoinen talotehdas

Valmiskotimalliston talot rakennetaan omissa tuotantotiloissamme. Teollinen valmistus tapahtuu jatkuvan laaduntarkkailun alaisena, kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa, ilman vuodenaikojen ja säiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Vankan kokemuksen kautta kehittynyt tuotantotekniikka, toimivat talojen pohjaratkaisut ja jämerät rakenteet takaavat asiakkaillemme laadukkaan, suomalaisen kodin. Hyödynnämme merkittävästi myös energiatehokkaita ratkaisuja talomalleissamme.

Laatu ohjaa Muurametalojen toimintaa kaikilla osa-alueilla. Kaikki työntekijämme talosuunnittelijasta asentajaan ovat sitoutuneita toteuttamaan laatuohjelmaa toiminnassaan. Jokainen Muurametalojen työntekijä on alansa ammattilainen toimien tehokkaasti ja kantaen vastuunsa, jotta asiakkaan palvelukokemus olisi mahdollisimman onnistunut. Asiakaspalautteen mukaan olemme onnistuneet hyvin – silti haluamme kehittyä edelleenkin.

Tutustu edistykselliseen rakentamistapaamme:

Palvelumme kuluttajille

Muurametalojen talopaketit kattavalla toimitussisällöllä on helppo valinta rakentajalle. Talosi rakennetaan talotehtaassa, kuivassa ympäristössä ja pystytetään Muurametalojen toimesta tontillesi. Talotoimitukseen kuuluu myös perustuksien teko sekä lämmönlähde. Tutustu lisää!

Palvelumme ammattilaisille

Talotehtaamme palvelee myös ammattilaisten tarpeita. Muurametalojen osaaminen takaa laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun pientaloalueiden rakennuttamiseen. Ole yhteydessä meihin, jos olet rakennuttaja tai sinulla on tarjolla tontteja tai maa-alueita. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Miksi muurametalot?

Talopaketin toimituksen yhteydessä maalämpö vakiona
Talopaketin toimitussisältö
lämmin ja tuulettuva alapohja

Muurametalot Oy on nyt osa ProModules Oy:tä.

Muurametalot Oy on nyt osa tilaelementtirakentamiseen erikoistunutta ProModules Oy:tä.

Yritysoston myötä olemme rakentaneet kolmesta tilaelementtitehtaasta koostuvan tehdasyhtiön, joka kulkee nimellä ProModules. Muurametalot Oy jää yhtiön aputoiminimeksi ja jatkaa pientalojen valmistusta totuttuun tapaan saman Y-tunnuksen alla.

ProModulesin tehtaat sijaitsevat Tornion Karungissa, Kauhajoella sekä Kangasniemellä. Tehtaissa rakennetaan valmiiden huoneistotilaelementtien lisäksi myös kylpyhuone- sekä kattolohkoelementtejä.

Lisätietoja asiasta voit lukea täältä

Kangasniemen tehtaan kehittämishanke

Suomen pientalomarkkinat ovat kasvaneet viime vuosina, ja suuntaus on ollut muuttovalmiisiin taloihin, avaimet käteen periaatteella. Kangasniemen tehtaalla on tehty hirrestä huvila- ja piharakennuksia tilaelementteinä sekä perinteisiä puuosapaketteja.

Kangasniemen tehtaan kehittämishankkeen tavoitteena on vastata markkinatilanteen muutoksen luomaan kysyntään ja kasvattaa toimipisteen osuutta Muurametalojen omakotitalotuotannosta. Kangasniemen tehtaalla hyödynnetään hirsirakentamisosaamista ja kehitetään tuotantoprosessia moduulirakentamisen osalta eteenpäin ja vielä valmiimmaksi. Tavoitteena on moderni, kustannustehokas ja rakennustekniikaltaan ainutlaatuinen tuote.

Kehittämishankkeeseen on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastosta. Tuen ja oman rahoituksen avulla Kangasniemelle rakennetaan 2441 m2 suuruinen teräshalli, hankitaan halliin tuotantoon tarvittavat koneet ja laitteet, kehitetään toimintaa ja tuotetta sekä luodaan edellytyksiä toiminnan kasvulle ja kehitykselle Kangasniemellä.

Asiakastyytyväisyyttä seurataan tutkimuksilla

Seuraamme asiakkaidemme toiveita erilaisten tutkimusten ja kyselyiden avulla. Haluamme tietää missä menee hyvin ja missä on kehitettävää. Rts Oy:n Omakotitalotutkimuksessa 2012/2013 tutkittiin 3 vuoden ajalta asiakkaiden tyytyväisyyttä talotehtaaseen, talomyyjään ja talotoimitukseen. Muurametaloilla oli kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat tarkasteltaessa tyytyväisyyttä talotehtaaseen ja talotoimitukseen. Tyytyväisyys talomyyjiimme oli sekin reilusti yli keskiarvon, 2012 erittäin tyytyväisten ja melko tyytyväisten osuus talomyyjiin oli peräti 98 %. Kehitämme toimintaamme palautteen mukaan koko ajan. Tyytyväinen asiakas on meille paras palkka.

Ole yhteydessä meihin jo tänään!

Ota yhteys Muurametaloihin. Katsotaan sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu