Valmistalon hinta

Valmistalon hinta on kokonaishinta, jonka maksat toimitussisällön mukaisesta talopaketista. Muurametalojen toimitussisältö eroaa sisustusta vaille valmiin sekä muuttovalmiin talon osalta. Alue-edustajan laskema tarjous on aina pitävä eikä siihen ole piilotettu piilokustannuksia. Onkin helpottavaa tietää, että me Muurametaloissa vastaamme kustannusten pysymisestä ilmoitetun mukaisena eikä asiakkaalle näin ollen tule yllätyksiä.

Mallistomme hinnat löytyvät ladattavassa muodosta alta. Klikkaa hinnasto auki painamalla painiketta.

Muurametalojen talopaketin hinta sama kaikkialla Suomessa

Muurametalot valmistetaan kuivissa ja lämpimissä tehdasolosuhteissa säältä suojassa. Teollinen valmistaminen takaa asiakkaalle rakentamisen vakioidun laadun. Rakentamisen konseptimme mahdollistaa kaikille saman ja varmasti pitävän sopimushinnan talopaketille sekä varman muuttopäivän. Kolme kuukautta ja olet kotona!

Talopaketin lisäksi rakentamista varten tarvitaan mm. tontti, rakennuslupa sekä vastaava rakennustyön johtaja. Näistä ja niiden vaikutuksesta taloprojektin kokonaishintaan voit lukea lisää blogikirjoituksestamme Muurametalojen talopaketin rakentamisen kokonaiskustannukset.

valmistalon hinta
Laske Botin avulla talopaketin arvioitu kokonaishinta, jolla pääset suunnittelussa eteenpäin
Talopaketin hinta muodostuu omista valinnoista

Rakentajan budjetti ohjaa merkittävästi sitä, millaisen talon asiakkaamme rakentaa sekä millaiseksi talopaketin hinta lopulta muodostuu. Olemme rakentaneet talopaketteja jo vuodesta 2003 alkaen niin pariskunnille, yksinasujille kuin isoille ja pienille perheille. Kaikki Muurametalot ovat hieman erillaisia. Neljän kulman sisä- ja ulkopuolelle toteutuu kuitenkin jokaisen perheen yksilöllinen koti.

Muurametaloihin saatava lisävalintojen määrä on kirjava. Lisäksi jokaisessa Muurametalossa näkyy jollakin tavalla rakentajan oma kädenjälki sekä omat suunnitelmat ja toiveet.

Klikkaa ja lue, miten saat rakennettua Muurametalosta sinun näköisesi kodin.

Talopaketin hinta muodostuu omista valinnoista

Kysyttävää?

Ota yhteys alue-edustajaamme tai pyydä tarjous