Sisustus ja pintamateriaalit

Muurametalon tilaajana pääset valitsemaan uuteen kotiisi haluamasi pintamateriaalit. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman pintamateriaaleja jokaiseen huoneeseen lattiasta työtasoihin.

Muuttovalmiissa kodissa Muurametalot vastaa pintamateriaalien ja kodin kiintokalusteiden asennuksista. Halutessasi voit sisustaa kodin itse, jolloin voit valita sisustusta vaille valmiin-toimitussisällön.

Muurametalon sisustus ja sisustussuunnittelu

Uuteen Muurametaloosi saat päättää laajasta valikoimastamme pintamateriaalit lattiasta lähtien. Saat myös suunnitella unelmiesi keittiön, pesuhuoneen ilmeen, ja saunan ulkoasun. Laadukas ja kattava valikoimamme erilaisia vaihtoehtoja antaa erinomaiset mahdollisuudet tehdä omasta Muurametalosta juuri sellainen sisältä, kuin sinä sen haluat.

Tehtyäsi hankintasopimuksen omasta Muurametalostasi, pidämme kanssasi sisustussuunnittelupalaverin. Sisustussuunnittelijallamme on mallikappaleet kaikesta talon sisustukseen liittyvästä, joita voit palaverissa hypistellä ja sommitella. Sisustussuunnittelijamme auttaa sinua ja varmistaa, että kotisi sisustus on visiosi ja toiveidesi mukainen. Palaveri voidaan pitää myös etäyhteydellä.

Alta voit tutustua sisustusmateriaaliemme tarjontaan, ja kaiken kattavan sisustusesitteen voit ladata alta.

Muurametalot M161 - Ruokatila

Muurametalon sisustusesite

Klikkaa tämän kappaleen alta ja lataa Muurametalojen sisustusesite omalle laitteellesi. Esitteestä löydät valittavissa olevat pintamateriaalit lattiasta lähtien, seinätapetit ja maalit sekä keittiön kiintokalusteiden runkovärit, ovien värit ja paljon muuta.

Voit samalla halutessasi liittyä sisustusaiheiselle sähköpostilistallemme. Saat ajankohtaista tietoa Muurametalon sisustamiseen liittyen, esimerkkikuvia toteutetuista ratkaisuista sekä vinkkejä talomalleittain sisutusvalintoihin.

Lupaamme, ettemme lähetä roskapostia, ja voit poistua listalta halutessasi milloin vain.  KylläEi

  Lattiat

  Laminaatit kuuluvat Muurametalojen vakiohintaan, lisähintaan voi kotiinsa valita lattiamateriaaliksi parketin tai vinyylilankun. Talomyyjäsi auttaa sinua hinnoissa yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

  Ruokailuryhmä

  Seinäpinnat

  Uuden kotisi sisäseiniin on valittavissa Tikkurilan Tunne -värikartan kaikki sävyt, ja useita erilaisia tapetteja. Väreillä on eroja, ja ne näyttävät kodissa erilaisilta aamulla ja illalla. Väreillä voit korostaa muotoja ja luoda huoneisiin erilaisia tunnetiloja huonekalujen kanssa.

  Maalisävyihin voit tutustua Tikkurilan verkkosivuilla, ja tapettivalikoimaa löytyy lisää sisustusesitteestämme.

  Lattialaatat

  Eteiseen kuuluu vakiotoimitukseen lattialaatoitusta ulko-ovelta 160 cm matkalta, ja kodinhoitohuoneen sekä wc:n lattia kauttaaltaan laatoitettuna. Myös pesuhuoneen lattia kuuluu laatoitettuna Muurametalojen vakiotoimitukseen.

  Tarjoamme sekä 30×60, 60×60 että 33×33 kokoisia laattoja kodinhoitohuoneen, eteisen ja wc-tilojen lattialaatoiksi.

  Pesuhuoneen lattialaatoiksi on saatavilla useita eri vaihtoehtoja.

  Seinälaatat

  Pesuhuoneiden seinien laatoitus kuuluu Muurametalojen vakiotoimitukseen, kuten myös keittiön kiintokalusteiden välitilan laatoitus. Seinälaatoitusta voi piristää suihkun taakse laitettavalla mosaiikkiraidalla, tai luomalla kontrasteja laatoittamalla eri seinät eri värisiksi. Lisävalintana keittiön kiintokalusteiden välitilan voi ottaa myös välitilalaminaattina, kysy lisää myyjältäsi.

  Muurametalot M161

  Keittiön suunnittelu

  Muurametaloon kuuluu vakiona Puustellin laadukas, suomalainen keittiö, jonka suunnitteluun asiakas pääsee mukaan alusta asti. Asiakkaamme viettävät keittiössä paljon aikaa, ja haluamme auttaa suunnittelemaan kauniin, mutta myös käyttöä kestävän, ruoanlaittoon ja ruokailuun innostavan keittiön asiakkaiden tarpeiden mukaan. Keittiöön on valittavana lukuisia pintamateriaaleja oviin ja työtasoihin – vetimiä unohtamatta.

  Vakiotoimitukseemme kuuluu myös Electroluxin luotettavat keittiön kodinkoneet.

  Klikkaa nuolia alla nähdäksesi lisää.

  Muurametalon sisustusesite

  Klikkaa tämän kappaleen alta ja lataa Muurametalojen sisustusesite. Esitteestä löydät valittavissa olevat pintamateriaalit lattiasta lähtien, seinätapetit ja maalit sekä keittiön kiintokalusteiden runkovärit, ovien värit ja paljon muuta.

  Voit myös samalla liittyä sähköpostilistallemme. Sisustusesitteen lataajille lähetämme esimerkkikuvia ja toteutuksia, joista näkee helposti, minkälaisia toteutuksia Muurametalojen sisustusvalinnoilla on toteutettu.

  Voit aina poistua listaltamme heti kun haluat.   KylläEi

   Kolme kuukautta ja olet kotona!

   Muurametalojen talopaketit valmistuvat kolmessa kuukaudessa. Tilaa talokirja kotiisi ja tutustu talomalleihin!

   Tilaa Ilmainen talokirja