Talomallien sisäpuolen muokattavuus ja lisävalinnat

Valitse tarpeisiisi sopiva pohjaratkaisu ja yksilöidään se yhdessä myös sisältä unelmiesi kodiksi. 

Muurametalojen jokainen talomalli voidaan yksilöidä sisältä asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Valittavinasi on laaja sisustusmateriaalivalikoima talon pintamateriaaleihin: kodin värimaailma on täysin sinun päätettävissä. Lisäksi keittiö, sauna, wc ja olohuone suunnitellaan yhdessä kanssasi.

Vaihtoehtoja on lukematon määrä, eikä yksikään koti ole samanlainen kuin toinen. Katso alta lisää ja kuvittele itsesi uudessa kodissa!

Toiveidesi sisustus

Uuteen Muurametaloosi saat päättää laajasta valikoimastamme pintamateriaalit lattiasta lähtien. Saat myös suunnitella unelmiesi keittiön, pesuhuoneen ilmeen, ja saunan ulkoasun. Laadukas ja kattava valikoimamme erilaisia vaihtoehtoja antaa erinomaiset mahdollisuudet tehdä omasta Muurametalosta juuri sellainen sisältä, kuin sinä sen haluat.

Muurametalojen sisustusvalinnoista pääset lukemaan lisää sisustus-sivultamme

Muurametalot M161 - lastenhuone

Pesuhuone ja sauna

Muurametalojen talomalleissa on pesuhuoneissa vakiona yksi suihku, sekä wc-pönttö. Lisävalintana voit vaihtaa wc-pytyn toiseen suihkuun, jolloin pytty jää pesuhuoneeseen varaukseksi.

Pesuhuoneen ilmettä saat valittua helposti oman makusi mukaiseksi laajasta laattavalikoimastamme. Emme käytä märkätiloissamme muovimattoja, vaan muuttovalmiissa kodeissamme lattiat päälystetään korkealaatuisilla laatoilla. Laattoihin voit tutustua lisää sisustus-sivultamme. Lisäksi lisävalintana on saatavilla mm. erilaisia suihkuseiniä ja sadesuihkusettejä.

Löylyhuoneeseen lauteiden muodossa, materiaaleissa ja sävyissä on suuri valinnan vara. Voit luoda saunaan leiketteleviä kontrasteja valitsemalla lauteet ja paneelit eri sävyillä, tai valita linjakkaan ja pelkistetyn saunan valitsemalla kauttaaltaan samaa sävyä. Myös kiukaissa ja valaistuksessa on erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi.

Tupakeittiö ja olohuone

Olohuoneet ja tupakeittiöt, joiden pidempi sivu menee talon lappeen mukaisesti, voidaan varustaa korotetulla vinolla sisäkatolla tuomaan avaruutta sisätiloihin. Vino sisäkatto on pientä arjen luksusta ja lisää tilantuntua kodissa.

Tulisija on saatavilla jokaiseen Muurametalojen malliin lisävalintana. Valikoimassamme on Uuniseppien malliston tulisijat, valitse talomyyjäsi kanssa malli ja siihen haluamasi pintamateriaali, valintasi mukaan metalli- tai harkkohormi sekä halutessai myös eduslasi.

Korotettu vino sisäkatto

RAKENNETAAN YHDESSÄ SINULLE SOPIVA KOKONAISUUS!

Alue-edustajamme auttavat sinua kokonaisuuden rakentamisessa. Tapaamisen jälkeen sinulla on tiedossa tarkka hinta talopaketille sekä budjettilaskelma koko rakennusprojektille. Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.