MUUTTOVALMIS TALOPAKETTI

Yksi suosituimmista talon osto tavoista nykyään on muuttovalmiin talopaketin ostaminen. Mutta mitä ”muuttovalmis” oikein tarkoittaa? Tässä selitämme käsitteen, selitämme, mitä se tarkoittaa ja mitä sinun tulee miettiä ennen kuin teet päätöksen.

Muuttovalmis talopaketti on talopaketeista kattavin, helpoin ja vaivattomin tapa rakentaa itselleen tai perheelleen unelmien omakotitalo.

Muurametalojen muuttovalmis vaihtoehto sopii hyvin henkilölle, joka haluaa omakotitalonsa nousevan pystyyn helposti, nopeasti ja turvallisesti. Muuttovalmis talopaketti on kattava ja turvallinen valinta asiakkaalle, joka haluaa keskittyä rakennusvaiheessa omaan uraansa, perheeseensä tai muunlaisen vapaa-ajan viettoon kuin rakennustyömaalla työskentelemiseen.

Muurametalojen muuttovalmis toimitus on myös erinomainen valinta esimerkiksi ensirakentajille. Muuttovalmiissa talopaketissamme Muurametalojen ammattilaiset vastaavat tarvikkeiden hankinnasta, työvaiheiden aikatauluttamisesta, rakenteiden suojaamisesta sekä tietenkin itse rakentamisesta.

Saat yhdellä sopimuksella uuden kodin toimitettuna luovutettuna sovittuna ajankohtana. Uusi Muurametalo on muuttovalmis talon koosta riippuen noin 3-4,5 kuukauden kuluttua talotoimituksesta.

Asiakkaalta tarvitaan vain tontti ja sinne sorapatja - me jatkamme siitä eteenpäin

Muurametalojen muuttovalmis talopaketti säästää asiakkaan hermoja, aikaa ja rahaa. Aikaisempaa rakennuskokemusta tai -osaamista ei tarvita. Muuttovalmiissa toimituksessa rakentamisen ammattilaiset vastaavat talon rakentamisesta, lupapiirroksista ja työvaiheiden aikatauluttamisesta.

Muuttovalmiin talopaketimme hinta ei sisällä piilokuluja ja se pitää kutinsa, koska valtaosa rakennustöistä tehdään hallituissa olosuhteissa Tornion- sekä Kangasniemen tehtailla. Tiedämme prikulleen materiaalin menekit ja tarvittavat työtunnit rakentamiselle, joten voimme antaa pitävän hinnan talopaketillemme.

Muuttovalmis toimituksemme sisältää mm. talon lupakuvat ja perustukset, maalämmön, itse talon runkoineen, vesikattoineen ja sisustuksineen. Asiakkaalta tarvitaan tontti, ja tontille sorapatja kohdalle johon talo halutaan. Me jatkamme siitä eteenpäin.

Muuttovalmis talo jopa kolmessa kuukaudessa

Muurametalojen muuttovalmis talopaketti rakentuu valmiiksi 3-4,5 kuukaudessa riippuen talon koosta. Talosta tehdään pääosa valmiiksi tilaelementtitekniikalla Tornion ja Kangasniemen tehtaillamme, josta valmiit tilaelementit kuljetetaan erikoistoimituksella tontille, jossa talo viimeistellään valmiiksi. Muurametalon rakentamisen vaiheet jakautuvat pitkälti näihin kahteen osaan: ensin työhön tehtaalla, ja sen jälkeen työhön tontilla.

Sinun ei tarvitse asua väliaikaisessa asunnossa pitkään ja maksaa turhaan vuokraa, koska rakentamisaika on lyhyt. Emme kuitenkaan tingi pätkääkään rakentamisen laadusta: tilaelementtirakentaminen tehtaillamme tuo nopeuden lisäksi myös turvallisuutta. Valtaosa rakennustöistä tapahtuu kuivissa sisätiloissa tehtaan seinien sisällä. Tontilla talo pystytetään ja saadaan säältä suojaan heti ensimmäisenä päivänä.

Voit lukea asiakkaidemme kokemuksista Muurametaloista asiakaskokemukset-sivulta.

Muuttovalmiin talopaketin hinta

Kuten rakentamisajan kanssa, hintaa on vaikea arvioida ennen kuin olet tehnyt kaikki valinnat. Vaikka talomalleissa on kiinteä hinta, voit tehdä hintaan vaikuttavia vaihtoehtoja. Meidän tavoite on, että rakentamisen aikaiset yllätyskustannukset on minimoitu. Artikkelissa Mitä muita kuluja tulee muuttovalmiin talopaketin päälle voit lukea lisää siitä, mikä vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis talo jopa kolmessa kuukaudessa

Muurametalojen muuttovalmis talopaketti rakentuu valmiiksi 3-4,5 kuukaudessa riippuen talon koosta. Talosta tehdään leijonanosa valmiiksi tilaelementtitekniikalla Tornion tehtaallamme, josta valmiit tilaelementit kuljetetaan erikoistoimituksella tontille, jossa talo viimeistellään valmiiksi. Muurametalon rakentamisen vaiheet jakautuvat pitkälti näihin kahteen osaan: ensin työhön tehtaalla, ja sen jälkeen työhön tontilla.

Sinun ei tarvitse asua väliaikaisessa asunnossa pitkään ja maksaa turhaan vuokraa, koska rakentamisaika on lyhyt. Emme kuitenkaan tingi pätkääkään rakentamisen laadusta: tilaelementtirakentaminen Tornion tehtaalla tuo nopeuden lisäksi myös turvallisuutta. Valtaosa rakennustöistä tapahtuu kuivissa sisätiloissa tehtaan seinien sisällä. Tontilla talo pystytetään ja saadaan säältä suojaan heti ensimmäisenä päivänä.

Voit lukea asiakkaidemme kokemuksista Muurametaloista asiakaskokemukset-sivulta.

Muuttovalmiin talopaketin rakentamisen vaiheet

Muurametalojen muuttovalmis talopaketti luovutetaan asiakkaalle 3-4,5 kuukautta talotoimituksen jälkeen. Rakentamisen ajan tapahtumista ja eri vaiheista voit lukea lisää painamalla painiketta.

RAKENNETAAN YHDESSÄ SINULLE SOPIVA KOKONAISUUS!

Alue-edustajamme auttavat sinua kokonaisuuden rakentamisessa. Tapaamisen jälkeen sinulla on tiedossa tarkka hinta talopaketille sekä budjettilaskelma koko rakennusprojektille. Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.