Talopaketit

Talopaketti tarkoittaa sitä, että unelmiesi omakotitalo rakennetaan esivalmistetuista rakennusosista. Tyypillisesti tämä tarkoittaa valmiita ulkoseinäelementtejä, joiden valmiusaste vaihtelee talotoimittajasta. Muurametalojen kaikki talopaketit rakennetaan moduuleista, jolloin esimerkiksi ikkunat ja ulkoverhous on asennettu valmiiksi jo tehtaalla.

Kuinka paljon haluat itse osallistua talopaketin rakentamiseen?

Haaveiletko talopaketista? Muurametalojen kanssa oma talounelmasi toteutuu vaivattomimmin. Teemme uuden kotisi sinulle valmiiksi asti järkevään hintaan.

Muurametalojen talopaketitoimitus on Suomen kattavin. Toimitustavasta riippumatta talopaketin hinta pitää sisällään perustukset ja vesikiertoisen lattialämmityksen, maalämpöpumpun sekä kallioporauksen.

Sisustusta vaille valmis talopaketti

Sisustusta vaille valmis talopaketti antaa asiakkaalle mahdollisuuden osallistua itse rakentamiseen. Toimitussisältömme varmistaa, että suurin osa haasteellisista rakentamisen vaiheista on hoidettu valmiiksi ja pääset jatkamaan rakentamista valmiissa lämpöisissä sisätiloissa.

  • Mahdollisuus osallistua itse
  • Maalämpö tai muu lämmitysjärjestelmä valmiiksi asennettu
  • Luovutus 40 työpäivän jälkeen pystytyksestä

Muuttovalmis talopaketti

Muuttovalmis toimitussisältö on kattava ja antaa asiakkaalle vapauden keskittyä rakennusvaiheessa omaan uraansa, perheeseensä tai muunlaisen vapaa-ajan viettoon kuin rakennustyömaalla työskentelemiseen. Asiakkaan tehtävänä on hankkia tontti ja hoitaa ammattilaisten opastuksella maatyöt kuntoon. Me hoidamme loput.

  • Rakentamisen kustannukset tiedossa ja budjetti pitää
  • Maalämpö ja perustukset sisältyy toimitukseen
  • Muutto uuteen kotiin kolmessa kuukaudessa

Kolme syytä valita tehtaassa rakennettu talopaketti!

Rakentamisaika

Tehdasrakentamisen ansiosta Muurametalo on nopea ja vaivaton rakentaa. Työmaa etenee nopeasti ja talo luovutetaan asiakkaalle viimeistään 40-70 rakennustyöpäivän jälkeen riippuen talosi toimituslaajuudesta.

Rakentamisen Laatu

Vahva panostuksemme rakennustyön laatuun ja hyvään suunnitteluun on tunnettua. Teollinen valmistaminen ja loistavat rakentamisen olosuhteet varmistavat, että talosi on tehty ammattitaidolla

Kuivaketjun pitävyys

Muurametalot valmistetaan edistyksellisellä tilaelementtitekniikalle omassa tehtaassa. Rakentaminen tapahtuu säältä suojassa kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa.

Tutustu Muurametalon rakentamiseen

Tutustu Muurametalon rakentamiseen täältä!