Mitä tapahtuu Muurametalojen sisustuspalaverissa?

Muurametalojen muuttovalmiiseen talopakettiin kuuluu yhtenä tärkeänä osana sisustussuunnittelupalaveri. Sisustussuunnittelupalaveri pidetään sen jälkeen, kun olet tehnyt muuttovalmiin hankintasopimuksen talomyyjäsi kanssa, ja talolle on saatu rakennuslupa. Rakentamisen muihin vaiheisiin ja siihen, kuinka projekti etenee sisustussuunnittelun jälkeen voit tutustua tarkemmin rakentamisen vaiheet -osiossa.

Sisustuspalaveri?

Sisustuspalaverissa talon tilaaja käy kodin sisätilat läpi Muurametalojen sisustussuunnittelijan kanssa jokaista huonetta myöten. Jokaisesta tilasta katsotaan, että pintamateriaalit ovat talon tilaajan maun mukaiset, ja että valitut materiaalit sopivat toisiinsa ja luovat toimivan kokonaisuuden uuteen kotiin. Lisäksi käydään läpi uuden kodin kiinteät kalusteet, eli keittiön kaapit, työtasot ja kodinkoneet, wc-tilojen kalusteet, sekä kodinhoitohuoneen, makuuhuoneiden ja eteisen kaapit.

Ennen palaveria sisustussuunnittelijamme lähettää sisustusesitteet tarkasteltaviksi, mikäli et ole vielä ladannut niitä Sisustus-sivultamme. Näin sisutuspalaveriin voi varautua etukäteen, ja talon tilaaja saa täyden hyödyn palaverista

Kauanko sisutussuunnittelupalaveri kestää?

Sisustuspalaverissa aikaa kuluu yleensä 1-4 tuntia, riippuen valitusta talomallista. Mikäli talossa on vähemmän huoneita, on sen sisustusvalinnat usein nopeampi käydä läpi kuin isomman kodin kanssa. Lisäksi jos talon toimitussisältö vaikuttaa sisustuspalaverin sisältöön: sisustusta vaille valmiiseen talopakettiin sisustuspalaveria ei järjestetä (yksinkertaisesti siksi, että tällöin Muurametaloilta ei tule kotiin mitään sisutustusta, mitä suunnitella), ja mikäli 1,5-kerroksen kodin tilaa siten, että alakerta on muuttovalmis ja yläkerta sisustusta vaille valmis, on talon pintamateriaaleissa vähemmän läpikäytävää kuin 1,5-kerroksen kodissa, joka tulee kokonaan muuttovalmiina.

Asiakkaamme kysyvät aina välillä, että ”paljonko sisustussuunnittelijan aikaa sisältyy kauppasummaan?” Me emme ole asettaneet sille kattoa, vaan sisustuspalaverissa sisustussuunnittelijamme on talon tilaajan käytettävissä niin kauan kuin tarve sitä vaatii. Palaveria tai suunnitelmia ei suotta jätetä kesken.

Vakiohintaiset ja lisähintaiset valinnat

Muurametalojen muuttovalmiin talopaketin hintaan kuuluu sisustusvalikoimastamme vakiohintaiset materiaalit. Valikoimaan kuuluu myös arvokkaampia pintamateriaaleja, jotka voidaan lisähinnasta tilata ja asentaa uuteen kotiin. Sisustusesitteessä on merkitty, mitkä tuotteet kuuluvat talopakettimme vakiohintaan, ja mitkä tuotteet ovat lisähintaisia.  Hinnoissa apua saat alueesi talomyyjältä.

Sisusustusuunnittelupalaverissa kannattaa sisustussuunnittelijalle kertoa omasta budjetista palaverin alussa. Jos olet päättänyt pitäytyä vakiovarustelun valinnoissa, tai mikäli tiedossa on tietty summa, mikä on päätetty käyttää lisähintaisiin valintoihin, ota asia suunnittelijan kanssa puheeksi. Ammattilainen osaa ottaa budjetin huomioon, ja tehdä ehdotuksia kodin sisustukseen sen antamissa raameissa.

Huone

Sisustuspalaveri joko kasvokkain tai etänä

Sisustuspalaveri voidaan pitää joko Muurametalojen tiloissa Jyväskylässä, tai etänä tietokoneen välityksellä. Mikäli sisustuspalaveri pidetään Muurametalojen tiloissa, on sisustussuunnittelijan kanssa mahdollista helposti tutkia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja koepalojen avulla saman pöydän ääressä, mutta etätyökaluilla pidettävät palaverit antavat täysin saman mahdollisuuden suunnitella sopiva sisustus omaan kotiin. Jokaisella talomyyjällämme on mallikappaleet sisustusvalikoimastamme, ja niitä kannattaa hyödyntää mikäli sovit sisustuspalaverin etäpalaveriksi.

Muurametalon sisustusesite

Klikkaa tämän kappaleen alta ja lataa Muurametalojen sisustusesite. Esitteestä löydät valittavissa olevat pintamateriaalit lattiasta lähtien, seinätapetit ja maalit sekä keittiön kiintokalusteiden runkovärit, ovien värit ja paljon muuta.  KylläEi

  Miksi Muurametalot?

  Muurametalot tunnetaan maalämpötalona. Maalämpö on käyttökustannuksiltaa hyvin edullinen, mutta mys ympäristöystävällinen tapa toteuttaa talon lämmitys.

  Meillä on pitkäaikainen kokemus maalämmön asentamisesta ja käytöstä satoihin Muurametaloihin. Maalämpö lattialämmityksellä kuuluukin vakiotoimitukseemme.

  Talosi rakennetaan tehtaalla, kuivissa olosuhteissa suojassa sateelta, myrskyiltä ja tuulelta. Talotoimituspäivänä talo toimitetaan 2-5 eri palassa erikoiskuljetuksena tontille, jossa se pystytetään välittömästi. Talo nousee harjakorkeuteen ja on säältä suojassa neljässä tunnissa, heti ensimmäisenä päivänä.

  Muurametalot rakennetaan lämpimän, tuulettuvan alapohjan päälle. Alapohja on ilmatiivis, sen suhteellinen kosteus ei nouse ja koneellinen ilmanvaihto pitää huolen, että radonkaasut pysyvät pois sisäilmasta.

  Näin ollen Muurametalot on sekä turvallinen rakentaa, että asua. Lue lisää alapohjarakenteestamme täältä.

  Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

  Yrittäjäpariskunnan uusi koti

  Etelä-Pohjanmaalla Alajärvellä asusteleva Anu Kujala rakensi perheelleen, yrittäjäpuolisolle sekä aikuiselle pojalleen Muurametalon komealle paikalle kaupungin keskustan välittömään läheisyyteen. Muurametalojen nopea ja kattava toimitus oli Anu Kujalan mielestä ehdoton kilpailutekijä.

  ”Muurametalojen konsepti oli selkeä ja meidän tarpeisiin sopiva. Meille oli tärkeää, että talopaketin toimitussisältöön kuului maalämpö sekä perustukset. Myös hinta oli kilpailukykyinen. Toimitus oli nopea ja tehokas. Kaikki meni hyvin”

  >> Lue lisää täältä

  Alasen perheen unelmien talo

  Alasen perhe toteutti talohaaveensa yhdessä Muurametalojen kanssa. Lopputuloksena on perheen unelmien koti, jossa jokainen yksityiskohta on viimeistelty hyvin.

  ”Hinta-laatusuhde, toimitussisältö sekä meille sopiva talomalli. Näiden asioiden takia päädyimme Muurametaloihin. Kaiken kaikkiaan projekti meni ihan superhyvin.”

  >> Lue lisää täältä

  Muurametalojen ratkaisu oli toimiva Kärpän tarpeisiin

  Markku Kärppä rakennutti itselleen uuden talon. Muurametalojen kattava toimitussisältö piti huolen, ettei asiakkaan tarvinnut itse pukea työhaalareita päälle tai käyttää aikaa lämmitysratkaisuiden miettimiseen.

  ”Muurametalot valaa perustukset tontille, pystyttää talon ja viimeistelee sisäpinnat valmiiksi. Talopaketin hintaan kuuluu myös maalämpö. Tämä on tehty asiakkaalle tosi helpoksi”

  >> Lue lisää täältä!

  Kolme kuukautta ja olet kotona!

  Muurametalojen talopaketit valmistuvat kolmessa kuukaudessa. Tilaa talokirja kotiisi ja tutustu talomalleihin!

  Tilaa Ilmainen talokirja


   muuttovalmiit talopaketit, talokirja