Sinun näköisesi Muurametalo

Kaikki Muurametalot ovat hieman erillaisia. Jokaisessa Muurametalossa näkyy jollakin tavalla rakentajan oma kädenjälki sekä omat suunnitelmat ja toiveet. Muurametalojen tärkein tehtävä on huolehtia, että talon rakenteet sekä ulko- ja sisäpinnat on toteutettu ammattitaidolla ja laadulla. Neljän kulman sisä- ja ulkopuolelle toteutuu kuitenkin jokaisen perheen koti. Ohessa hieman esimerkkejä siitä, miten saat omasta Muurametalostasi oman näköisen.

Omat toiveet pohjakuvaan

Muurametalon kustannustehokkuus perustuu vakiomalleihin, joihin voi tehdä muutoksia. Näin talon pohjakuvasta saa rakennettua juuri asiakkaan asumistarpeita mukailevan kokonaisuuden. Muutoksien hinnoittelu on selkeä ja myyjämme käyvät ilomielin keskustelua asiakkaiden kanssa siitä, miten omat tarpeet saa parhaiten mahdutettua kuhunkin talomalliin niin, että kokonaisuus on järkevä ja rakentamisen budjetti ei ylity. Tutustu täältä tarkemmin talomalliemme muokattavuuteen

Vakioidut lisävalinnat Muurametalojen kautta hankittuna

Muurametaloihin voi valita kattavan määrän erilaisia lisävalintoja. Lisävalinnat on vakioituja ja selkeitä kokonaisuuksia, jolla varmistetaan että toteutus on laadukas ja toimiva. Lisävalintoja voi valita talon ulkopuolelle (terassit ja autosuojat), sisärakenteisiin (vinot sisäkatot ja lisäväliseinät) sekä kiintokalusteisiin.

Valmiiksi suunnitellut taloon kytketyt lisäosat itse toteutettuna

Moni asiakas haluaa toteuttaa talopaketin ympärille rakennuksia sekä ulokkeita itse. Näissä tapauksissa autamme haaveiden toteutuksessa suunnittelun avulla sekä varmistamme, että kiinnitykset taloon toimivat rakenteiden sekä tekniikan näkökulmasta moitteettomasti.

Sisustuksen avulla jokainen rakentaa oman persoonallisen kotinsa

Kotisi sisustus koostuu vakiotoimitussisällön laajasta valikoimasta, valitsemistasi sisustuksen lisävalinnoista sekä itse tuunaamistasi ratkaisuista. Kun kannat huonekalut ja viherkasvit sisälle, näköisesi koti on valmis.

Korosta talon ulkonäköä kauniilla pihalla

Piharakentamisen avulla luot helposti arvokkuutta ja tyyliä.  Kivetykset, valaistus ja istutukset muodostavat talosi kanssa kokonaisuuden, joka näkyy ulospäin.

Kuvien kautta lisää inspiraatiota

Mitä seuraavaksi? Anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan toiveidesi Muurametalo!