Suomalaisia koteja - Muurametalot

Suomalainen koti

”Omenapuun kukat ovat standardisoituja, mutta ne ovat kaikki erilaisia. Niin pitäisi meidänkin oppia rakentamaan.”

– Alvar Aalto

Käytännöllisyyden ikuinen kauneus

Alvar Aallon, kansainvälisesti arvostetun arkkitehtimme, filosofia oli kunnianhimoinen ja ajaton: Kauneuden ja käytännöllisyyden liitto, ulottuen koko rakennuksen suunnittelusta sen sisustukseen, yksityiskohtia myöten. Finlandia-talosta aina Aalto-maljakkoon ja Artekin klassikkotuotteisiin asti näkyy, miten nerokas ja kestävä oli Alvar Aallon johtoajatus.

Samasta Jyväskylän maaperästä kasvaa myös Muurametalojen filosofia. Toteutamme kotipaikkamme suurmiehen visiota modernin suomalaisen rakentamisen saralla. Kauneus ja käytännöllisyys, yksilöllisyydelle tilaa antava kokonaisvaltaisesti suunniteltu koti, joka toteutuu muuttovalmiiksi järkevillä resursseilla ja kustannuksilla. Tätä suomalaiset rakentajat haluavat. Suomalaisten mieltymykset tunsi jo Alvar Aalto ja sen mukaisesti myös Muurametalot on tottunut rakentamaan.

Muurametalojen suunnittelijat ovat nuorempaa polvea kuin Alvar Aalto. Pääomanaan heillä on sama ambitio. Into tehdä suunnittelu luovasti, kokonaisvaltaisesti, käyttäjien todelliset tarpeet huomioiden, tehdä paremmin kuin aiemmin on tehty.