Muurametalojen kattava toimitus

Kattavin toimitus

Muurametalojen talotoimitus on markkinoiden kattavin ja antamamme tarjous kaikkein lähimpänä rakentamisen kokonaiskustannuksia. Talotoimituksemme kattaa 82 % koko talon kustannusarviosta, kun toimialan keskiarvo on 45 % (RTS Oy vertailu 2013).

Monien talotoimittajien neliöhintoihin tuleekin keskimäärin yli puolet lisää tarjoukseen sisältymättömiä kuluja. Tämä on hyvä ottaa huomioon vertaillessa talojen neliöhintoja.

Talotoimituksemme suunnittelupaketti sisältää myös asema- ja perustussuunnitelmat. Emme jätä työläitä aputöitä talotoimituksen tilaajalle. Mukavuus- ja laadunvarmistustekijä on tilaajalle myös se, että tavaran vastaanotot, suojaukset, tavaran kantamiset ja työmaa-aikaiset siivoukset kuuluvat meille niihin sisältyvine vastuineen.

Asiakkaan vastuulla (18%):

 • Tontin hankinta
 • Kaivuutyöt ja soratäytöt
 • Viranomaisluvat
 • Rakennusjätteet
 • Sähkö- ja vesimaksut sekä
 • kiinteistövakuutus
 • Muuttosiivous
 • Talon ulkopuolinen pintamaalaus
 • Pihatyöt

Me huolehdimme kaikesta muusta.

Miksi muurametalot?

Talopaketin toimituksen yhteydessä maalämpö vakiona
Talopaketin toimitussisältö
lämmin ja tuulettuva alapohja

Kolme kuukautta ja olet kotona!

Muurametalojen talopaketit valmistuvat kolmessa kuukaudessa. Tilaa talokirja kotiisi ja tutustu talomalleihin!

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Alasen perheen unelmien talo

Alasen perhe toteutti talohaaveensa yhdessä Muurametalojen kanssa. Lopputuloksena on perheen unelmien koti, jossa jokainen yksityiskohta on viimeistelty hyvin.

”Hinta-laatusuhde, toimitussisältö sekä meille sopiva talomalli. Näiden asioiden takia päädyimme Muurametaloihin. Kaiken kaikkiaan projekti meni ihan superhyvin.”

Muurametalojen ratkaisu oli toimiva Kärpän tarpeisiin

Markku Kärppä rakennutti itselleen uuden talon. Muurametalojen kattava toimitussisältö piti huolen, ettei asiakkaan tarvinnut itse pukea työhaalareita päälle tai käyttää aikaa lämmitysratkaisuiden miettimiseen.

”Muurametalot valaa perustukset tontille, pystyttää talon ja viimeistelee sisäpinnat valmiiksi. Talopaketin hintaan kuuluu myös maalämpö. Tämä on tehty asiakkaalle tosi helpoksi”

Eläkekoti perintötontille

Koskisen Pariskunta rakensi uuden talon perintötontille. Pariskunnalla ei ollut aikaisempaa kokemusta rakentamisesta. Muurametalojen ratkaisu oli paras vaihtoehto ja yhteistyö toimi hyvin.

”Kun päästiin muuttamaan taloon, niin fiilikset olivat hyvät. Koko projekti kaiken kaikkiaan meni niin hienosti, ettei voi olla muuta kuin tyytyväinen.”

Tilaa Ilmainen talokirja


  muuttovalmiit talopaketit, talokirja