Tyylikäs muuttovalmis talopaketti asiakkaan omilla valinnoilla

Tämä tyylikäs muuttovalmis talopaketti rakennettiin asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Talopaketin kylkeen integroitiin toimiva käytännöllinen autokatos varastolla, joka lämpiää maalämmöllä.

Rakennettu talo on muokattu Juhlamalli-127 talosta. Ulkoverhous on tehty leveällä täysvaaka-laudoituksella, vesikattona toimii ruukin lukkosaumapeltikatto ja korkeat ikkunat tuovat valoa tähän upeaan taloon.

Talon sisäpuolelle haettiin tyylikkyyttä selkeillä valinnoilla

Rakennettavasta talosta haluttiin näyttävä. Talon sisustus onkin rakennettu järkevillä ja tyylikkäillä valinnoilla. Vakiona Muurametalon Juhlamallissa oli tilaa ja avaruutta tuova vino sisäkatto, tilava keittiösaareke ja saarekkeeseen intregroitu liesituuletin.

Pintamateriaalit löytyivät Muurametalojen kattavasta sisustusesitteestä. Lisähintaisia pintamateriaaleja talossa on ainoastaan laatoissa. Muuten pintamateriaalit löytyivät pakettiin kuuluvasta sisällöstä.

Suurempia panostuksia talossa tehtiin kiintokalusteisiin. Hanojen, kaapistojen sekä laatikostojen avulla taloon tuotiin tyylikkyyttä sekä toiminnallisuutta pienillä panostuksilla.

Pohjaratkaisu on toimiva

Juhlamallin pohjaratkaisu on erittäin toimiva niin pienelle, kuin suuremmallekkin perheelle. Makuuhuoneiden ovet on sijoitettu suojaiseen paikkaan ja tilaa olohuoneelle jää paljon. Heti eteisestä avautuu avara näkymä suoraan keittiö/olohuonetilaan.

Pohjan suunnittelussa on mietitty käytännöllisyyttä ja tilojen monimuotoisuutta. Makuuhuoneet ovat pieniä, mutta päämakuuhuoneen yhteyteen on rakennettu toimiva vaatehuone. Vakiomallissa päämakuuhuoneen nurkkaan jää pieni etätyöpiste. Tässä asiakkaalle muokatussa pohjassa kyseinen tila on muokattu pienen makuuhuoneen vaatehuoneeksi.

Mallissa on vakiona yhteensä 4 tehokasta makuuhuonetta. Huoneistopintalaa yhteensä 121 m2. Halutessaan makuuhuoneiden välisiä seiniä voi jättää pois, jolloin yhdestä makuuhuoneesta voidaan tehdä 1 tilava makuuhuone.

Kustannustehokas kokonaisuus

Talonrakentajille Budjetti on kaikki kaikessa. Tämän juhlamallin hinta vakioratkaisuna on 222 000€. Hinta ei pidä sisällään asiakkaan valitsemia lisävalintoja eikä rakentamisen muita kustannuksia.

Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin, miten Muurametalon rakentajan kokonaisbudjetti lähtee muodostumaan.

Kuvia kohteesta

TEILLEKIN UUSI KOTI?

Kattavasta talomallistostamme löytyy ratkaisu niin yksin asujille, pariskunnille, pienille kuin isommillekin perheille. Tutustu talomallistoomme ja ihastu!